Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa

Gingko
Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa
Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa Gingko Beyond pöytätuuletin/-valo, mattaharmaa
79,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 11270

Kytke päälle valolla varustettu, ladattava ja jalustastaan irroitettava Beyond pöytätuuletin luodaksesi rauhallisen ja mukavan ympäristön  työskennellessäsi tai nukkuessasi.

Tässä tuulettimessa on tyylikäs, moderni muotoilu, litteä, pyöreä, erittäin ohut jalusta sekä kaunis, kestävästä luonnonpuusta valmistettu varsi. Kolme tuuletinsiipeä takaavat suuren nopeuden, äänettömän toiminnan ja esteettisesti miellyttävän ulkonäön; Kaksi tyylikästä väriä; mattaharmaa ja kermanvalkoinen.

Aseta tuuletin työ- tai yöpöydällesi saadaksesi ripauksen hienovaraista eleganssia, tai irrota tuuletinosa ja ripusta se mukana tulevilla hihnoilla sinne, missä haluat nauttia raikkaasta, viileästä ilmasta valitsemallasi nopeudella. Lisävalo tekee tästä tuulettimesta täydellisen niihin hetkiin, kun tarvitset hieman valaistusta. Molempia toimintoja voidaan ohjata tuulettimen virtapainikkeella tai mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Saatavana tyylikkäänä harmaana ja kermanvalkoisena, tämä tuuletin on suunniteltu sulautumaan sisustukseen. Se toimii niin hiljaa, että saatat jopa unohtaa tuulettimen olevan päällä!

Kestävä vaahterapuinen varsi on ohuella, tasaisella alustalla, joka sopii tuulettimen pään väriin ja antaa tuulettimelle yhtenäisen ilmeen. Pohja on verhoiltu pehmeällä kankaalla, jotta se ei naarmuta pintaa, jolle sen asetat.

Voit säätää tuulettimen pään asentoa säätääksesi puhalluksen ihanteelliseen kulmaan. 

Tuulettimen takaosassa on magneetti, joka pitää kaukosäätimen turvassa ja aina käsillä. Tuulettimen lataaminen on myös helppoa – kytke laturi vain kiinni takana olevaan USB-C-liittimeen.

  • materiaali: Mattaharmaa tai kermanvalkoinen ABS, sekä FSC-sertifioitu saarnipuuvarsi
  • 3 nopeutta ja lämpimän valkoisen valon toiminto, molempia ohjataan kaukosäätimellä tai painikkeilla
  • Irrotettava etukansi helpottaa puhdistamista
  • Irrotettava tuuletin vegaanilla mokkanahkahihnalla
  • Virtalähde: 4000 mAh Li-on ladattava akku
  • Tuotteen koko: 186 mm leveys x 150 mm pituus x 260 mm korkea
  • Tuotteen paino: 483g tai 0,95 lbs
Arvostelut 0 arvostelua