Ruukunsuoja/säilytyspussukka 3 l "Golden Ochre" oranssi

Vilikkala
Ruukunsuoja/säilytyspussukka 3 l
Ruukunsuoja/säilytyspussukka 3 l Ruukunsuoja/säilytyspussukka 3 l Ruukunsuoja/säilytyspussukka 3 l Ruukunsuoja/säilytyspussukka 3 l
9,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 11260

Hauska pieni pussukka kodin pienille ja tärkeille asioille, ruukunsuojaksi, tai vaikka eteisen pöydälle avaimille ja kännykälle. Tee ilahduttava lahjapussi ja laita sisälle esim. makeisia tai kosmetiikaa. Kolmen litran Kotisäkki sopii ruukunsuojaksi ruukuille, joiden halkaisija on enintään 17 cm. Ruukkuja on myynnissä erikseen.

Väri joka kuvastaa persoonallisuutta. Muovon suunnittelijat Sanna ja Anni halusivat tuoda graafisella kuviolla esille perinteisen käsityön vaikutelmaa. Tuotteella on Design from Finland -tunnus kertomassa panostuksista suomalaiseen suunnitteluun.

Huopamateriaali on valmistettu kierrätysmuovipulloista (rPET). Tämän tuotteen huovan valmistamiseen on käytetty neljä 1/2 litran kierrätysmuovipulloa. Tuotteessa on hyvä UV-suoja ja sitä voi säilyttää huoletta aurinkoisessa paikassa, kuten ikkunalaudalla. Jos tuotteessa on taitoksia, voi pussin silittää sisäpuolelta höyryllä ja miedolla lämmöllä. Pussin voi pestä pesukoneessa alhaisessa lämpötilassa. Materiaali ei kutistu tai anna väriä, mutta huopa voi pehmentyä.

Arvostelut 0 arvostelua