Gingko Evaro Lightbulb Lamp, pähkinä

Gingko
Gingko Evaro Lightbulb Lamp, pähkinä
Gingko Evaro Lightbulb Lamp, pähkinä Gingko Evaro Lightbulb Lamp, pähkinä Gingko Evaro Lightbulb Lamp, pähkinä
159,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10925

Gingko Designin innovatiivisten valaistusratkaisujen huipentuma, kelluva pisaralamppu tarjoaa täydellisen hehkun kaikkiin huoneisiin. Värivaihtoehdot Pähkinä ja Musta.

Oletko kyllästynyt tylsiin pöytävalaisimiin, jotka tarjoavat vain vähän estetiikkaa tilan valaisemisen lisäksi? Evaro TearDrop -lamppu antaa sinulle mahdollisuuden elävöittää mitä tahansa tilaa.

Lämpimän hehkun tarjoava Evaro-valaisin on täydellinen muodon ja toiminnan yhdistelmä. Himmennä muut valot ja siirrä polttimoa varovasti lähelle sen pidikettä nähdäksesi Evaro TearDrop -lamppulampun taikuuden.

Gingko Designin innovatiivisten valaistusratkaisujen huipentuma, kelluva pisaralamppu tarjoaa täydellisen hehkun kaikkiin huoneisiin.

Hämmästyttävä ilmassa kelluva hehkulamppu ei ole illuusio. Valaisimen pohjassa ja pidikkeessä on voimakkaat magneetit, jotka pitävät osat erillään toisistaan ja siirtävät valoa langattomasti magneettisen induktion kautta. Polttimon siirtäminen lähelle pidikettä asettaa sen paikoilleen ja kytkee valon päälle. Mikäli valaisinta sattuisi vahingossa kopauttamaan, lamppi kiinnittyy automaattisesti pidikkeeseensä varmistaen, ettei se koskaan putoa.

Tämä tyylikäs ja kestävä valaisin on saatavana pähkinänvärisenä ja mustana.

Tuotteen pohjamateriaali on rauta, pähkinä- tai mustalla viimeistelyllä, lasilampun materiaali ABS, lasivalaisimeen kaiverretty Touch Control -käyttöpainike.  Lampun värilämpötila 1800K lämmin keltainen LED-teho 3,5 - 3,9 wattia.  Virtasyöttö 12V-1A AD-sovitin (mukana).  Tuotteen koko 150 x 60 x 365 mm ja paino 568g.  Pakattu premium-lahjalaatikkoon

Takuu 2 vuotta

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet