CandleCan appelsiini-lohikynttilä

CandleCan
CandleCan appelsiini-lohikynttilä
CandleCan appelsiini-lohikynttilä CandleCan appelsiini-lohikynttilä CandleCan appelsiini-lohikynttilä CandleCan appelsiini-lohikynttilä
24,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10919

Ei, täällä ei tuoksu kala. Tämä kynttilä on filee parhaasta lohesta. Ensinnäkin siinä on ihana vaaleanpunainen rakenne ja se tuoksuu appelsiineille. Lisäksi se on käsintehty luonnollisesta kasvivahasta ja pakattu niin kauniisti, että lähtisimme varmasti yläjuoksulta pyytämään sitä. Oletko koukussa?

Miksi CandleCan?

Candlecan vastaa "koska voimme :)". He halusivat luoda tuotteen, joka samanaikaisesti hämmästyttää sinua ja herättää ruokahalusi – tässä se on. Uusi hitti kynttilälistallasi!

Tämä kynttilä ei ole vain silmänruokaa. Kasvivahasta valmistettuna se on myös ystävällinen sinulle, terveydellesi, kodillesi ja planeetallemme.

Ruoan muotoinen, näköinen ja tuoksuva: Todellinen wau-elämys, kun avaat purkin. Toivoisit, että sen voisi syödä, mutta älä kuitenkaan tee niin. Nauti liekistä ja aromeista. 

Paloaika yli 30 tuntia. Käytä kantta kynttilän jalustana ja aseta se takaisin kynttiän päälle käyttökertojen välissä, jotta tuoksu säilyy tölkin sisällä mahdollisimman pitkään.

Materiaalit: 100 % Kasvivaha, Puuvillalanka. Paloaika: Yli 30 tuntia

Jokainen kynttilä on käsin valmistettu taitavien liettualaisten kynttilänvalmistajien toimesta. CandleCan työllistää paikallisen pienen yhteisön ja on ylpeä siitä, että se on alueensa huipputyönantaja.

Koko: 10 × 10 × 5.5 cm 

Paino: 250g

Arvostelut 0 arvostelua