Candle Can kahvikynttilä

CandleCan
Candle Can kahvikynttilä
Candle Can kahvikynttilä Candle Can kahvikynttilä Candle Can kahvikynttilä Candle Can kahvikynttilä Candle Can kahvikynttilä
24,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10918

Voi sitä täydellistä kahvin tuoksua, josta nautit aamulla herättyäsi. Tapa, jolla se avaa silmäsi ja auttaa mielesi pääsemään luovaan, onnelliseen tilaan. Nyt voit ottaa sen mihin aikaan päivästä tahansa ilman sivuvaikutuksia. Coffee Beans -kynttilä tuoksuu parhaalta ranskalaiselta kahvilta. Tai ehkä vielä paremmalta – kokeile itse.

Miksi CandleCan?

Candlecan vastaa "koska voimme :)". He halusivat luoda tuotteen, joka samanaikaisesti hämmästyttää sinua ja herättää ruokahalusi – tässä se on. Uusi hitti kynttilälistallasi!

Tämä kynttilä ei ole vain silmänruokaa. Kasvivahasta valmistettuna se on myös ystävällinen sinulle, terveydellesi, kodillesi ja planeetallemme.

Ruoan muotoinen, näköinen ja tuoksuva: Todellinen wau-elämys, kun avaat purkin. Toivoisit, että sen voisi syödä, mutta älä kuitenkaan tee niin. Nauti liekistä ja aromeista. 

Paloaika yli 30 tuntia. Käytä kantta kynttilän jalustana ja aseta se takaisin kynttiän päälle käyttökertojen välissä, jotta tuoksu säilyy tölkin sisällä mahdollisimman pitkään.

Materiaalit: 100 % Kasvivaha, Puuvillalanka. 

Jokainen kynttilä on käsin valmistettu taitavien liettualaisten kynttilänvalmistajien toimesta. CandleCan työllistää paikallisen pienen yhteisön ja on ylpeä siitä, että se on alueensa huipputyönantaja.

Koko: 10 × 10 × 5.5 cm 

Paino: 200g

Arvostelut 0 arvostelua