CandleCan mansikkakynttilä

CandleCan
CandleCan mansikkakynttilä
CandleCan mansikkakynttilä CandleCan mansikkakynttilä CandleCan mansikkakynttilä CandleCan mansikkakynttilä CandleCan mansikkakynttilä
24,95 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu
Tuotenumero 10920

Onko kesäisempää jälkiruokaa kuin mansikat ja kermavaahto? Eipä taida olla. Ei myöskään ole reilua, että parhaat maut ja tuoksut ovat kausiluonteisia, joten CandleCan valmisti niistä kynttilän, joka näyttää ja tuoksuu mansikoilta. Itse asiassa tuoksu on niin hyvä, että se vie sinut lämpimimpiin lapsuuden unelmiisi heti, kun sytytät sen.

Miksi CandleCan?

Candlecan vastaa "koska voimme :)". He halusivat luoda tuotteen, joka samanaikaisesti hämmästyttää sinua ja herättää ruokahalusi – tässä se on. Uusi hitti kynttilälistallasi!

Tämä kynttilä ei ole vain silmänruokaa. Kasvivahasta valmistettuna se on myös ystävällinen sinulle, terveydellesi, kodillesi ja planeetallemme.

Ruoan muotoinen, näköinen ja tuoksuva: Todellinen wau-elämys, kun avaat purkin. Toivoisit, että sen voisi syödä, mutta älä kuitenkaan tee niin. Nauti liekistä ja aromeista.

Paloaika yli 30 tuntia. Käytä kantta kynttilän jalustana ja aseta se takaisin kynttiän päälle käyttökertojen välissä, jotta tuoksu säilyy tölkin sisällä mahdollisimman pitkään.

Materiaalit: 100 % Kasvivaha, Puuvillalanka. 

Jokainen kynttilä on käsin valmistettu taitavien liettualaisten kynttilänvalmistajien toimesta. CandleCan työllistää paikallisen pienen yhteisön ja on ylpeä siitä, että se on alueensa huipputyönantaja.

Koko: 10 × 10 × 5.5 cm 

Paino: 215g

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet