CandleCan suklaakynttilä

CandleCan
CandleCan suklaakynttilä
CandleCan suklaakynttilä CandleCan suklaakynttilä CandleCan suklaakynttilä CandleCan suklaakynttilä
24,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10916

Kuvittele, jos voisit nauttia suklaapatukan ilman ylimääräisiä kaloreita. Aivan oikein – suklaapatukkakynttilän kanssa voit nauttia palasen milloin vain haluat. Näyttää niin aidolta, tuoksuu niin upealta. Siksi vielä muistutus "ei kuitenkaan syötäväksi".

Miksi CandleCan?

Candlecan vastaa "koska voimme :)". He halusivat luoda tuotteen, joka samanaikaisesti hämmästyttää sinua ja herättää ruokahalusi – tässä se on. Uusi hitti kynttilälistallasi!

Tämä kynttilä ei ole vain silmänruokaa. Kasvivahasta valmistettuna se on myös ystävällinen sinulle, terveydellesi, kodillesi ja planeetallemme.

Ruoan muotoinen, näköinen ja tuoksuva: Todellinen wau-elämys, kun avaat purkin. Toivoisit, että sen voisi syödä, mutta älä kuitenkaan tee niin. Nauti aromeista.  

Paloaika yli 30 tuntia. Käytä kantta kynttilän jalustana ja aseta se takaisin kynttiän päälle käyttökertojen välissä, jotta tuoksu säilyy tölkin sisällä mahdollisimman pitkään.

Materiaalit: 100 % Kasvivaha, Puuvillalanka. 

 Jokainen kynttilä on käsin valmistettu taitavien liettualaisten kynttilänvalmistajien toimesta. CandleCan työllistää paikallisen pienen yhteisön ja on ylpeä siitä, että se on alueensa huipputyönantaja.

Koko: 10 × 10 × 5.5 cm 

Paino: 330g

Arvostelut 0 arvostelua