Pöytäkynttilä 10 cm, useita värejä

Desico
Pöytäkynttilä 10 cm, useita värejä
Pöytäkynttilä 10 cm, useita värejä Pöytäkynttilä 10 cm, useita värejä
8,50 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10378

Pöytäkynttilä on Desicon ensimmäinen kynttilämalli. Sitä on valmistettu jo vuodesta 1963. Oikeiden mittasuhteiden ja pyöreän muodon ansiosta pöytäkynttilä palaa tasaisesti eikä valuta, sillä liekki lämmittää ja imee vahaa tasaisesti joka suunnasta. Laadukas, puuvillainen sydänlanka ja puhtaat ainesosat takaavat poikkeuksellisen pitkän paloajan ja oikean kokoisen liekin, joka tuottaa runsaasti valoa. Läpivärjätty kynttilä säilyttää värinsä polton jokaisessa vaiheessa.

Luonnon ja ihmisten hyvinvointi on Desicon toiminnalle tärkeää. Kynttilät palavat puhtaasti, eikä niiden valmistamisessa käytetä palmuöljyä. Kynttilät värjätään myrkyttömillä väriaineilla ja valmistetaan vegaanisesta, EU:n alueella tuotetusta, oliiviöljypohjaisesta steariinista sekä puhtaasta ja laadukkaasta parafiinistä. Käyttetyt värit ja tuoksut ovat kosmetiikkalaatuisia.

Desico on perinteinen kynttilätehdas Fiskarsista. Perheyrityksem juuret ulottuvat 1960-luvulle, jolloin Desicon perustaja, Kari Toukolehto, alkoi valaa kynttilöitä pienessä kellariasunnossaan Helsingin Ullanlinnassa. Siitä lähtien, yli 55 vuoden ajan, perheyritys on valmistanut läpivärjättyjä kynttilöitä perinteisin menetelmin, laadukkaista raaka-aineista. Yritys on yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista kynttilätehtaista. Koko tuotanto tapahtuu alusta loppuun saakka Suomessa, omassa, vanhaan navettaan rakennetussa tehtaassa Fiskarsissa.


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet