Pincinox pyykkipojat 12 kpl

Pincinox
Pincinox pyykkipojat 12 kpl
Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl Pincinox pyykkipojat 12 kpl
14,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10310

Pincinox syntyi keksijänsä Louis Violetin halusta luoda yksinkertainen ja hyödyllinen esine joka parantaa arkea. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyykkipoika jota on valmistettu käsityönä hänen alkuperäisessä työpajassaan Ranskassa Vitrollesin kaupungissa vuodesta 1970 saakka.

Pincinox pyykkipoika on ainutlaatuinen ja laadultaan ylivertainen, se on valmistettu yhdestä ruostumattoman teräksen kappaleesta. Se on murtumaton, täysin ruostumaton, ja kestävä jousi tekee siitä pidikkeen, johon voit luottaa ikuisesti. Pincinox pyykkipoika ei yksinkertaisesti rikkoudu eikä kulu, vaan on monikäyttöinen ja elinikäinen kumppani kodin tarpeissa.

Pincinox-pyykkipoika asettuu täydellisesti jokaiselle pyykkinarulle. Kahden kiinnitysalueen, yksinkertaisen suunnittelun ja helpon käytön ansiosta tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu, tuttu esine on myös erittäin monikäyttöinen, Voit käyttää sitä pyykin ripustamisen lisäksi monissa muissa kodin tarpeissa vaikkapa pussin sulkijana, koristeluun, sisustamisessa, toimistotarvikkeena jne.

Pincinox-pyykkipoikien avulla säästät, koska tuote on niin kestävä. Tuotteiden ostohinta on korkeampi kuin muovisten ja puisten pyykkipoikien, mutta Pincinox-pyykkipojat säilyvät uudenveroisina vuosikymmenien ajan. Pincinox ei ole saanut tuotteista yhtään reklamaatiota/palautusta 40 vuoden aikana!

Pituus: 65 mm, leveys: 8 mm, paino: 8gr

12 kpl pyykkipoikia paperipussissa

Arvostelut 0 arvostelua