Puuvillainen kasvomaski, useita värejä

Earth Squared
Puuvillainen kasvomaski, useita värejä
Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä Puuvillainen kasvomaski, useita värejä
8,38 €
12,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10970

Helppokäyttöinen, hengittävä, kaksinkertainen kasvomaski 100 % puuvillaa, "kuonokoppamalli".

Suunniteltu Skotlannissa/Earth Squared (jäsen World Fair Trade Organisation WFTO) ja valmistettu Vietnamissa reilun kaupan periaatteita noudattaen.

Kasvomaskin asettaminen ja poistaminen vaatii huolellisuutta, jottei likaantunut maski aiheuta tartuntariskiä. Maskia on aina käsiteltävä puhtain käsin. Kasvomaski on pidettävä puhtaana ja pestävä 60-90-asteisessa vedessä jokaisen käytön jälkeen. Kasvomaski ei sovellu kaikille; esimerkiksi lasten tai keuhkosairaiden voi olla vaikeaa tai mahdotonta käyttää maskia. Varmista, että maskin lävitse voi hengittää normaalisti. Kankaisten kasvomaskien valmistamiseen ei ole selkeitä standardeja, eikä niiden suojaavaa vaikutusta siten voi taata. Vastaat itse maskin turvallisesta käytöstä.

Arvostelut 0 arvostelua