Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja

ROSOA
Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja
Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja Kotimainen kasvomaski by ROSOA, erilaisia kangasvaihtoehtoja
8,38 €
12,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 10961

Kangasmaski ei suojaa käyttäjäänsä koronavirukselta, mutta voi suojata muita tartunnalta!

Kankainen kasvomaski valmistetaan 100% puuvillasta, kankaat on vesipesty 60 asteessa ennen valmistusta kutistumisen minimoimiseksi. Maskin voi pestä jopa 90 asteessa, mutta käytännössä pesu 60 asteessa muun pyykin joukossa sekä lisäksi keittäminen lienee järkevin ja ekologisin vaihtoehto. Tuote kiinnittyy korvien takaa lenkeillä (kuminauhaa) ja tuotteen edessä sivussa on by ROSOA-logo.

Maski on ommeltu kolmeen kerrokseen siten, että sisin ja lyhyin kerros tulee suuta vasten, ja se toimii halutessasi taskuna lisäsuodattimelle, esim. paperinenäliina.

THL ohjeistaa kangasmaskin käytöstä näin: Jos sinulla on hengitystieinfektio-oireita, noudata  noudata THL:n kotihoito-ohjetta. Noudata aina tärkeimpiä torjuntatoimia, eli hyvää käsihygieniaa, hyvää yskimishygieniaa, lähikontaktien välttämistä sekä kasvojen, nenän ja suun koskettelun välttämistä. Kasvoamaskin asettaminen ja poistaminen vaatii huolellisuutta, jottei likaantunut maski aiheuta tartuntariskiä. Maskia on aina käsiteltävä puhtain käsin. Kasvomaski on pidettävä puhtaana ja pestävä 60-90-asteisessa vedessä jokaisen käytön jälkeen. Kasvomaski ei sovellu kaikille; esimerkiksi lasten tai keuhkosairaiden voi olla vaikeaa tai mahdotonta käyttää maskia. Varmista, että maskin lävitse voi hengittää normaalisti. Kankaisten kasvomaskien valmistamiseen ei ole selkeitä standardeja, eikä niiden suojaavaa vaikutusta siten voi taata. Vastaat itse maskin turvallisesta käytöstä.

Arvostelut 0 arvostelua