Voimassa 10.1.2021 alkaen


Tmi Helena Kaaro/Nettipuoti Villanella toimii nettikaupan tuotteiden maahantuojana ja myyjänä sekä pieneltä osin myös valmistajana.  Tmi Helena Kaaron  y-tunnus on 1220375-3.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.villanella.fi keräämällä ostokset ostoskoriin ja suorittamalla maksu kassalla.  

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen vahvistusviesti edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.  Emme luovuta asiakkaan sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa kolmannelle osapuolelle emmekä käytä näitä tietoja markkinointiin.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. 


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksu suoritetaan Klarna Checkoutin välityksellä.

Klarna on sinulle turvallinen maksutapa. 

Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Voit myös maksaa myöhemmin joko 14-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Sinä ostat. Sinä päätät.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja ja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä.  

Laskultasi löydät kaikki tarvitsemasi maksutiedot: tilinumeron, eräpäivän sekä viitenumeron. Käytäthän maksaessasi aina laskun viitenumeroa. Näin varmistat, että maksusi kohdistuu oikealle laskulle. Koska kaikilla laskuillamme on oma viitenumeronsa, ei useampien laskujen maksaminen yhdellä viitenumerolla ole mahdollista.

Maksunsaaja: Klarna Bank Ab (publ)
Tilinumero: IBAN FI67 1820 3000 0195 21
BIC: NDEAFIHHPakkaamme ja lähetämme tuotteita kaikkina arkipäivinä.  Toimitusaikamme ovat 1-5 arkipäivää, mahdollisista viiveistä pyrimme ilmoittamaan tilaajalle hetimmiten.

Toimitustavan voit valita tilatessasi useista eri vaihtoehdoista.  Toimituskulut alle viidenkymmenen euron (eur 50,00) ovat eur 4,90.  Yli viidenkymmenen euron (eur 50,00) tilaukset lähetämme postikuluitta!


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Noutamatta jätetystä palautuneesta paketista perimme viidentoista euron (eur 15,00) kulut kattamaan osan palautus- ja toimituskuluista.

Jos palautat tuotteita, liitä mukaan nimesi, osoitteesi sekä asiakanumerosi sekä pankkitilin numerosi mahdollista rahapalautusta varten.  Palautusosoite on Nettipuoti Villanella, Helena Kaaro, Salmintie 47, 49490 Neuvoton.


Virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ilmoitus/reklamaatio. 


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. 


_____________________________________________________________Tietosuojaseloste 25.05.2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot 

Tmi Helena Kaaro (y-tunnus: 1220375-3)

Salmintie 47

49490 Neuvoton

helena.kaaro@pp.inet.fi

Mitä tietoja minusta kerätään? 

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään? 

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään? 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille 

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet: 

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus