Voimassa 18.09.2022 alkaen

Tmi Helena Kaaro/Nettipuoti Villanella toimii nettikaupan tuotteiden maahantuojana ja myyjänä sekä pieneltä osin myös valmistajana.  Tmi Helena Kaaron  y-tunnus on 1220375-3.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.villanella.fi keräämällä ostokset ostoskoriin ja suorittamalla maksun kassalla.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilauksen vahvistusviesti edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksut suoritetaan Klarnan maksupalvelun välityksellä.  Käytössä ovat kotimaisten pankkien maksupainikkeet, luottokorttimaksut sekä Klarna lasku ja osamaksu.

Pakkaamme ja lähetämme tuotteita kaikkina arkipäivinä.  Toimitusaikamme ovat 1-3 arkipäivää, mahdollisista viiveistä pyrimme ilmoittamaan tilaajalle hetimmiten.

Toimitustavan voit valita tilatessasi useista eri vaihtoehdoista.  Toimituskulut alle seitsemänkymmenenviiden (eur 75,00) ovat eur 6,90.  Yli seitsemänkymmenenviiden euron (eur 75,00) tílaukset lähetämme postikuluitta!


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksesta sekä noutamatta jätetystä paketista perimme (eur 6,90) kulut kattamaan osan palautus- ja toimituskuluista.

Jos palautat tuotteita, liitä mukaan nimesi, osoitteesi sekä asiakanumerosi, maksun palautus hoituu Klarnan kautta.  Palautusosoite on Nettipuoti Villanella, Helena Kaaro, Salmintie 47, 4949 Neuvoton.


Virheellisestä toimituksesta tai tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ilmoitus/reklamaatio. 


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.